O nama


INTEGRAL BUSINESS SERVICE (IBS) je hrvatska agencija za promet nekretninama, sa sjedištem u Splitu, u kojem poslu djeluje više od 18 godina, i koja Agencija se razvijala usporedo sa stvaranjem formalnog tržišta nekretnina u Republici Hrvatskoj.

MISIJA

Agenciji IBS svaka nekretnina, a posebno nečiji dom, kao i svaki klijent, imaju svoj jedinstveni DNK, pa se svaki naš agent u poslu ponaša prema tom načelu.

Svaki dom je izvanredan za sebe, za razliku od bilo kojeg drugog, isto kao svaki kupac i svaki prodavatelj, koji su jednako neusporedivi i vrlo individualni.

Ovim načinom razmišljanja pristupamo radu s našim klijentima.

Naši agenti ne sačinjavaju samo popise nekretnina i popise klijenata koje zastupamo, nastojimo upoznatii razumjeti svaki dom i svakog klijenta, upoznati ciljeve naših klijenata, njihove potrebe, ukuse i interese, te uskladiti iste.

Naši agenti imaju strast za finu arhitekturu, poznaju imovinsko-pravnu problematiku tržišta nekretnina, s posebnim znanjem o njihovim lokalnim područjima.

Pregovore vodimo s inteligencijom i integritetom, te nadasve diskretno, jer vjerujemo u ono što radimo, i svaki put, baš svaki put, očekujemo postići „triplewin“; odličan rezultat za kupca, prodavatelja, i samu Agenciju"

Jezik nije prepreka: imamo posrednike u prometu nekretninama koji tečno govore engleski, njemački i ruski.

Obratite nam se s povjerenjem.

Osnovni podaci:

Naziv: Integral business service d.o.o.
Skraćeni naziv: IBS nekretnine
Sjedište: Split, put Supavla 1/II
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Split, 060302547
OIB: 32758220450
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR6225000091101402516
Temeljni kapital: 20.000 kn
Članovi uprave: Mate Škarpa, Boris Kuštre